Információk

 • Kedves Vásárlónk!

   

  Az ásványok, kristályok jótékony hatásain alapuló gyógyászat több ezer éves múltra tekint vissza, szinte egyidős az emberiség írott történelmével.

  Már az ókori Kínából és Egyiptomból is maradtak fenn olyan leírások, amelyek szerint bizonyos betegségek vagy nem kívánt események, behatások ellen a különböző nemes kristályokkal, féldrágakövekkel, drágakövekkel történő kezelés volt a megfelelő eljárás. Számos ásványnak, kristálynak tulajdonítottak - és tulajdonítanak ma is - különböző gyógyító hatásokat, jótékony tulajdonságokat. Az ásványok iránti érdeklődés és az ásványgyógyászat napjainkban újra reneszánszát éli. Ahogy a civilizációnk, kultúránk fejlődik, egyre több információhoz férhetünk hozzá, egyre többet tudunk világunk működéséről. A Földön minden élettelen dolog és élő szervezet energiát, bizonyos frekvenciájú rezgéseket vesz fel és bocsát ki magából. Az ásványoknak is van saját természetes frekvenciájuk, amelyeken finom rezgéseket bocsátanak ki, így hatnak környezetükre. A különféle ásványokhoz, kristályokhoz kapcsolódó, azoknak tulajdonított pozitív, jótékony hatásokat több évszázados népi tapasztalat, megfigyelés során gyűjtötték össze, alkalmazták, és ma is alkalmazzák alternatív, természetes gyógymódként. Az ásványgyógyászat tehát évezredes népi hagyományokon, megfigyeléseken alapul, azonban nem helyettesíti a modern orvosi, egészségügyi ellátást!

  A jelenleg érvényes magyar és EU-s jogszabályok szerint egészségügyi, gyógyászati tevékenységet végezni csak az illetékes szakhatóságok által kiadott engedély alapján lehet, gyógyhatást tulajdonítani csak a hivatalos forgalomba hozatali engedéllyel rendelkező gyógyszereknek, vagy gyógyhatású termékeknek, készítményeknek szabad.

  Az ásványoknál és az ékszereinknél feltüntetett tulajdonságok az említett népi hagyományok szerinti jótékony hatások, azok kizárólag tájékoztató jellegűek és nem minősüknek egészségügyi, vagy orvosi tanácsadásnak! Fennálló egészségügyi problémák, panaszok esetén keresse fel kezelőorvosát! Ennek elmulasztásából adódó következményekért nem vállalunk felelősséget!

  Az áruházban forgalmazott minden egyes ékszer kézzel, egyedileg készített darab, amely kizárólag nikkelmentes fém alkatrészeket tartalmaz. Az ékszereket maró hatású vegyszerek, oldószerek és sugárzó hő hatásának kitenni tilos! Ékszereink az apró alkatrészek miatt 3 éves kor alatt nem ajánlottak!

  Kellemes vásárlást kívánunk!

  Lyvi’s Stones® csapata

  Cégnév / Név: Project Controll and Consulting Kft.
  Cím: 2500 Esztergom, Babits M.út.11.
  Telefon: +36307404771
  E-mail: lyvis.stones@gmail.com
  Áruház neve: Lyvi's Stones
  Adószám: 25438914-2-11
  EU adószám: HU25438914
  Cégjegyzék szám: 11-09-026304
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága
  Bankszámlaszám: 11740054-21022328-00000000
  Kapcsolattartó neve: PCC.Kft.
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36307404771
  Kapcsolattartó e-mail címe: lyvis.stones@gmail.com
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas@unas.hu

  Copyright ©2022 Lyvi’s Stones® Minden jog fenntartva.

 • » Futárral
  Szállítási költség1 990 Ft
  » Postai csomagfeladással belföldre
  Szállítási költség1 490 Ft
  » Postai levélküldeményként belföldre
  KIZÁRÓLAG BANKKÁRTYÁS FIZETÉS, VAGY ELŐRE UTALÁS ESETÉN VÁLASZTHATÓ!

  Legfeljebb 4 db termék (karkötő) megrendeléséig lehetőség van elsőbbségi, ajánlott levélként feladni a küldeményt. Ez a legolcsóbb, ugyanakkor gyors kiszállítási mód.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft9 999 Ft980 Ft
  10 000 Ft ingyenes
  » Postai levélként külföldre, Európán belül
  Magyarország területén kívüli, de csak európai országba választható szállítási mód.
  A megrendelést ajánlott küldeményként postázzuk.
  Termék mennyiségSzállítási költség
  1 1 2 100 Ft
  2  3 140 Ft
 • » Előre utalással
  Kérjük utalja át a végösszeget a következőképpen az OTP Banknál vezetett számlánkra:

  Kedvezményezett neve: Project Controll and Consulting Kft.
  Számlaszám: 11740054-21022328-00000000
  Közlemény: írja be a megrendelés számát!!!

  A megrendelt terméket a vételár beérkezése után adjuk fel az Ön által megadott címre.

  Köszönjük a vásárlást!

  Lyvi's Stones
  » Fizetés Bankkártyával, BARIONnal
  Bankkártyával történő fizetéskor a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet